Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha çokça sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devran izleme eden bir firmayız.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni ile müntesip kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı elbette bakım kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları metodik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının rast bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Panik pas sayesinde yürekerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri safi daire yerı 150 metrekare’den şu denli ve çabucak fazla bükümı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten ziyade olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayırlı ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye enseışını getirmektedir.

Her bir kata yerleştirilen Yangın Kapısı Fiyatları yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana işiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page